Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol19/b3/orvric0jn110b0v/namestaj-paja.com/public_html/wp-content/plugins/easy-facebook-like-box/facebook-like-box.php on line 257
O nama – Namestaj Paja

O nama

Firma Nameštaj Paja d.o.o. je osnovana u maju 2006. godine i glavna delatnost joj je proizvodnja tapaciranog nameštaja. U firmi Nameštaj Paja možete dobiti ponudu proizvoda koji su proverenog kvaliteta, funkcionalni i modernog dizajna. Naša želja je da na jednom mestu nađete što širi izbor proizvoda koji zadovoljava Vaša očekivanja.

Firma Nameštaj Paja se nalazi u Majuru, nedaleko od Šapca.

Poštovanje rokova i kvalitet proizvoda je nama na prvom mestu. Poštovanjem domaćih i evropskih standarda, korišćenjem najkvalitetnijih materijala i iskustvom svojih majstora kvalitet proizvoda je potvrdio Šumarski fakultet u Beogradu, institut za kontrolu kvaliteta proizvoda.

Mi smo naše snove ostvarili. Tehnološki i organizovano sposobni smo da ostvarimo Vaše snove u oblasti tapaciranog nameštaja. Vaše je samo da izaberete. Nameštaj Paja će proizvesti i dostaviti na Vašu adresu originalan i kvalitetan nameštaj.

Dođite i uverite se u kvalitet proizvoda iz naše ponude.